Пърхащ погледНапоследък рекламите за спирали се надпреварват колко по-дълги и по-обемни да правят миглите… Десет пъти, 300% … Като се има в предвид максимума на дължина и обем на мигли, си представям ако наистина тези спирали правят миглите така огромни, как би изглеждало лицето. Ако на жената и трябваше да има чак толкова обемно-дълги мигли, сигурно природата би я дарила. Ако една жена излезе на улицата с изкуствени мигли, като от кабаретно шоу, едва ли ще и се възхищават.

Хубаво е миглите да са малко по извити, гъсти и тъмни за да блесне погледът, просто не трябва да се прекалява. Освен това гримът уврежда миглите при прекалено често и дълготрайно гримиране и ненавременно от гримиране. Съвети за избор на качествена спирала за мигли има на много места. Тук може да споменем другите, естествени грижи за короната на очите.

  •  Ежедневно разресване на миглите с четчица с мек косъм, потопена в розово масло, зехтин или бадемово масло.
  •   Правилният хранителен режим се отразява положително върху растежа и състоянието на миглите. Храните които стимулират косата, като цяло и миглите в частност са рибата и млякото.
  •   Стресът оказва пагубно влияние на всичко в нас. Релаксирайте, на приятна музика със затворени очи, си представете колко са красиви миглите ви и как пърхате с тях, и ефекта който предизвикват.

Ползвайте грим в разумни граници, качествен и правилно нанасян и почистван навреме. С грим не може да се скрие умората и празния поглед. Перфектният грим е хубаво нещо, но само ако подчертава щастливи очи.

Подготвил: Й. Богомилова

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 251 пъти