Стил » Интересни личности, Мода, празниците

Чудеса по Коледа и сбъднати мечти с Йоана Милкова

публикувано от:  на декември 23, 2011 няма коментари

Йоана Милкова – дама, успешно реализирала се като педагог и детски психолог, както и в областта на модата, носителка на титлата Мисис Нова България 2007. Какво са децата, красотата и Коледа за нея, ни разказа тя в интервю зa читателите на www.utro.bg:

Какво ви носят децата?

  • Винаги съм работила с деца, което ми носи голямо удоволствие и истински усещания. Те са много чисти като души, като енергия и винаги ме зареждат с много положителна енергия и ми доставят истинска радост.

Какво е красотата за Вас?

  • Красотата е една потребност както за мен, така и за всеки един човек. Аз съм зодия Водолей, а за тях всичко, което ги заобикаля трябва да е красиво.

Носителка сте на титлата Мисис Нова България 2007, разкажете ни повече за конкурса и за това кое ви стимулира да се включите в него?

  • Да, преди 5 години бях избрана за Мисис Нова България. Конкурсът беше в София, който се излъчи в предаването „Огледала”. Имаше 15 кандидатки и отбрано жури. След този конкурс се подготвих и за Световния конкурс. Освен с деца, винаги съм била и на модната сцена – работила съм и като модел и като инструктур на модели, тъй като съм обучавала млади момичета, които искат да поемат този път. А конкурсът беше един логичен завършек на моята кариера като модел.

Какви са наблюденията Ви относно красотата в България и в чужбина?

  • Винаги сме казвали, че българките са едни от най-красивите жени на света и аз подкрепям това мнение. Пътувала съм много не само във връзка със Световния конкурс и навсякъде, където съм била прави впечатление позитивизма на хората от другите нации – те са по-спокойни, по-усмихнати, наистина се радват и на най-малките неща, но за сметка на това българките са наистина невероятно красиви, имат отношение към себе си и въобще към околните.

На какво се дължи според вас това, че българките не винаги носят този позитивизъм и как вие успявате да го запазите в себе си?

  • Успявам да го запазя основно заради това, че много обичам работата си, нагласата ми винаги е положителна към всичко и всички. По този начин намираш баланса за себе си и както се казва чашата е винаги наполовина пълна. А относно това, че в България липсва този позитивизъм се дължи до някъде на това, че и държавата не ни го дава, получават се редица неудобства в дадени начинания. Въпреки всичко аз съм на мнението, че всичко трябва да се посреща с усмивка и положителна нагласа – по този начин нещата някак си се подреждат, когато най-малко очакваме, а сега в навечерието на Коледа вярвам, че за всеки ще се случи нещо хубаво и никога не трябва да се губи вярата в това.

Коя е била най-хубавата Коледа, която сте празнували и най-голямото Коледно чудо, което ви се е случвало?

  • Свикнали сме да приемаме Коледа като едно малко чудо, дори като вълшебство, което влиза в живота ни, но реално за мен са се случвали чудеса не само по Коледа. Една от щастливите ми Коледи е преди да се роди първият ми син, всъщност по Коледа разбрах, че чакам бебе.

Коя е най-голямата ви мечта, която искате да сбъднете в бъдеще?

  • Искам да продължа да работя с деца, тъй като чувствам това като призвание. Има и трудни моменти в тази област, но това е което желая.

Статия: К. Герчева, Декември 2011

Снимки: Мартин Дралчев

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 519 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


==========
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


Свързани статии:

  1. Конкурс „Чаровна и интелигентна дама „Dream Home” 2011” | Стил

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!