Мила Желева
Мила Желева

Музиката е съкровищница, в която всeки внася по нещо свое … Ето я и първата талантлива звезда от вокално студио Angel Voices във Варна – Мила Желева, която сподели своите амбиции, успехи и ни потопи в своята морска приказка, нарисувана от ангелски гласове, песни и музика:

Разкажи нещо повече за себе си, за да запознаеш читателите ни с теб?

  • Казвам се Мила Деянова Желева, на 13 години. Уча в НУИ “Добри Хритов“ и свиря на класическа китара.

Кои са първите ти стъпки в областта на музиката – спомняш ли си коя е първата песен, която те е впечатлила (било то като по-малка) и си изпяли? Коя е първата ти музикална изява пред публика?

  • Бях в 1-ви клас когато таланта ми забеляза една госпожа по музика в училище. Тя започна да работи с мен. Първият конкурс, на който ме заведе се казваше „Арлекин“ и там изпях песента „Ах, морето“ на Тони Димитрова и спечелих 1-во място. Година по-късно мама научи за студио Angel Voices и ме записа там. От тогава живота ми изцяло се промени. Искам да кажа, че срещата ми с г-жа Липчева допринесе изцяло за моето развитие до сега. Имам още много да уча, затова се надявам още дълго време да е до мен!

Добрият певец се учи цял живот, а на какво те учи музиката (какво ти дава, за да се изградиш като личност)?

  • За мен музиката е всичко! В студиото се научих, че ако искаш да бъдеш добър певец и музикант трябва да си много дисциплиниран, много упорит и да не се отчайваш от неуспехите и трудностите. Да си много упорит и да се трудиш много!

Имаш ли свой идол из музикалните среди и кое ти носи вдъхновение и ти дава стимул да продължаваш да пееш?

  • Моят идол е Джъстин Бийбър. Мисля,че годините за таланта не са от значение. С талант и много труд можеш да постигнеш всичко. Той ми дава стимул с това, че на тези години е най-популярния певец в света!

Би ли споделили някоя своя мечта, която силно желаеш да се сбъдне?

  • Моята мечта е един ден да се занимавам професионално с музика. И се надявам че с много труд ще постигна мечтата си.

Какво би посъветвала тези, които тепърва започват да се занимават с музика?

  • Бих ги посъветвала, че не е нужно да имаш само талан, а трябва много труд, хъс и постоянство!

Благодаря ти и от целия екип на Утро ти пожелаваме много вдъхновение за нови и нови изпълнения, успехи и сбъднати мечти!

Статия: К. Герчева, Март 2012

Снимки: Личен архив

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 506 пъти