Сватбата на Принц Уилям и Принцеса Катрин Мидълтън  Сватбата на Принц Уилям и Принцеса Катрин Мидълтън е вече факт. 29 Април 2011, 11 ч Английско време Кейти Мидълтън пристигна в Уестминстърското абатство

Току що за едно момиченце мечтата да стане принцеса се сбъдна. След осем годишно очакване, тя получи за годежен пръстен, пръстена на Принцеса Даяна, а днес стана законна съпруга на Принц Уилям и Принцеса  на Англия.

Завършила е Университета Сейнт Андрюс.  Работила е като  фотограф и уеб дизайнер в семейната фирма, занимаваща се в областта на организиране на празнични събития.

Роклята на булката е стилна, и семпла и царствена и разкошна и консервативна едновременно. От сатен и дантела,  с  V – образно деколте,  дълги дантелени ръкави, От талията пада плавно и завършва с  разкошен, но не много дълъг шлейф.

Събитието бе предавано на живо по цял свят,  по всички телевизии, включително и по Интернет, благодарение на съвременните технологии.  Така ние обикновените хора, можем да присъстваме на едно кралско събитие, на което обикновено присъстват само високопоставени гости с титли.

Й. Богомилова

Снимки от  Сватбата на Принц Уилям и Принцеса Катрин Мидълтън

Сватбата на Принц Уилям и Принцеса Катрин Мидълтън  Сватбата на Принц Уилям и Принцеса Катрин Мидълтън  Сватбата на Принц Уилям и Принцеса Катрин Мидълтън  Сватбата на Принц Уилям и Принцеса Катрин Мидълтън  Сватбата на Принц Уилям и Принцеса Катрин Мидълтън  Сватбата на Принц Уилям и Принцеса Катрин Мидълтън  Сватбата на Принц Уилям и Принцеса Кейти Мидълтън

Видео запис  от церемонията с високо качество: http://www.youtube.com/watch?v=53UaRWI1Vh4

Официалният сайт на британската монархия – http://www.royal.gov.uk
Принцът на Уелс и херцогинята на Корнуол – http://www.princeofwales.gov.uk
Принц Уилям и принц Хари – http://www.princewilliamandprinceharry.org
Кралската колекция – http://www.royalcollection.org.uk/

Тортата от сватбата на Принц Уилям и Принцеса Катрин Мидълтън и други Кралските сватбени торти

снимките са от youtube.com

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!

==
==