Смешен хороскоп
Смешен хороскоп

Овен:

Няма по-безстрашни от Овните! – казват те и пъчат си гърдите. Че са смели – никой не отрича – качество, което се обича! Някои са с усет, много знаят, други – с “такт” по “нервите играят”. Лудо хвърлят се навред с рогата, даже с риск да си строшат главата. Те са храбри, славни в борбата – знаят да си защитят правата. Артистични са, добре говорят. Властни са – не искат да се молят. На червено честичко пресичат, правилата никак не обичат. Искат ли, света ще преобърнат 20-и век във 30-и ще превърнат. Характерно е, че са ревниви, горди, но добри, трудолюбиви. Не умеят никак да изчакват, но загубят ли – не се оплакват. Двата пола, знайте са инати – по това ще бъдат разпознати. От Везните те да се предпазват, че ги дебнат, гонят и наказват.

Телец:

Туй животно, знайте, е опасно! За живота всичко му е ясно. То е избухливо, твърдоглаво, иска винаги да има право. Може да работи със години, за да има даже за роднини… Все размества и реформи прави, та долапи нови да постави. Със лукавия си нрав привлича и след големците много тича… То самичко прави си реклама, друг го хвали само с цел измама. Някои са мили и добрички, пият, пеят, ходят по женички. Да си хапват хубаво обичат и компанийките ги привличат. Не дай Боже да ги затъмните – ще ви станат доста черни дните: все ще лъжат, ще ви злепоставят и добро за вас не ще оставят! Черна котка им е Водолеят и пред него няма да успеят! Скорпионът много ги обича, но Телецът след Близнака тича!

Близнаци:

Дайте книги за Близнака славен! Вечно той в науки е “удавен”… Любопитен – всичко да узнае – в тази слабост граници не знае! Той е комбинаторът опасен, всеки ход пределно му е ясен. Знайте, той е кавалер отличен, много умен, ловък и практичен. С него никой няма да скучае и неща различни ще узнае. Всички са големи дипломати, те блестят в диспути и в преврати! Много “тънко” ще ви изиграят и което искат, ще узнаят. Може днес за тях да сте царици, утре ще сте просто магарици. Тез мъже са трудно уязвими и на практика – неуловими. А жените – все ще обещават, но едва ли ще го изпълняват. Те родени са нетърпеливи – тъй ще бъдат, докато са живи. От Телеца много да се пазят! А Стрелците – в мат ще ги поставят!

Рак:

Раците се мислят за юнаци, хитреци са, хич не са глупаци! Уж стеснителни, добри, тактични, всъщност – пресметливи са, практични. Някога със вас ще бъдат “мазни”, друг път – всичко много ще ги дразни, днес ще са засмени, приказливи, утре – мнителни и горделиви… Имате ли къщи, коли, вили – най-добре е да сте ги укрили, че “добрите” Раци най-обичат чуждите имоти да завличат. Ако могат, даже и държава ще заграбят те “за чест и слава”… Женят се понякога сто пъти, за да пипнат тлъстички имоти. В брака – чрез лъжите ще успеят. Винаги на чужди гръб живеят. Без скандали трудничко минават – туй е мярка – нищо да не дават… Раците не са добри съпрузи – мъж, жена – рога ще ви нахлузи. Козирогът лесно с тях се справя и на място бързо ги поставя.

Лъв:

Лъвовете са добре познати и навред в света докрай признати! Те са благородни и учтиви, предани, добри и услужливи. В службата те винаги успяват, мъдро, справедливо управляват. Ала в къщи рядко се прибират /все компанийки си някъде намират/. Могат тъй да карат със години, влюбват се във смъртни и в “богини”. Щедри са и всичко ще ви дават, никога не ще ви изоставят, но жените всичко ще ви вземат и хомот дори ще ви наденат. Искат власт, богатство, чест и слава, ала всеки Лъв не винаги успява или той, когато вече има – някой Лъв, по-силен, му го взима. Лъвовете гледат нависоко, но затъват някога дълбоко. И дори “удавен” – не признава – гордостта си много уважава! С Водолея да не си играят, че нещастието ще познаят!

Дева:

Девите са умни, разсъдливи, ту сърдити, ту добри, вежливи. Във живота хитро се нареждат, даже и роднините подреждат. Ще направят всекиму услуга, но в замяна ще поискат друга! Мъж ли е – той все анализира, “цаката” на всичко ще намира. Винаги ще прави точни сметки – за бензин, за дрехи, за подметки. Пипне ли в ръцете власт голяма – друг не ще я вземе – начин няма! Ако е жена, е услужлива, принципна и доста паметлива. Като Пенелопа уж ще чака Дева си е, но изневерява и съпруга ловко изиграва. Лъже, маже… и целта постига, но духовното не й достига! Близък ли си – теб ще те зачитат, чужд ли си – теб ще те изритат! Рибите им знаят номерата – Винаги засичат им белята.

Смешен хороскоп – 2 част

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!