кралицата на бала

Време е разкошната бална рокля за която момичето мечтае години наред,  да се превърне в приказна реалност. След едничката бална нощ, тя ще поеме към своя дълъг и тъжен живот в гардероба. Но нищо не пречи роклята да е и вълнуваща, но и да може да се носи и в последствие на специални случаи. Роклята за бала може да се избере такава, с малко повече трезвост в миговете на еуфория преди бала или ако послуша добросъвестното мнение на доверена по-опитна жена.
Фрапиращо – оригиналните тоалети са много привлекателни, но си струва да се посегне към тях, ако са и удобни.  Да се чувстваш комфортно в облеклото – от това зависи настроението в балната нощ.
Другото над което си струва да се помисли е дали цената е определяща за качеството на роклята.  И с по-скромен бюджет може да се  получи прекрасна рокля.  Балът е дебютирането в зрелостта. А да се постъпи зряло и разумно, покрай финансирането на мечтаната нощ е повече от зряло.
Вътрешното излъчване на младата жена ще е това, което ще при даде на роклята очарование.  И с най-красивата рокля, ако момичето няма настроение, чувства се неудобно, в компанията на хора, които не я вълнуват  – ще изгуби смисъл.
Важно е и роклята да се съобрази с физическите дадености. Не всеки цвят и модел подхождат на всяко телосложение и други физически особености.
Същото важи и за аксесоарите. Удобните обувки са задължителни за успеха на вечерта. Резервните  ниски, леки обувки трябва да намерят място сред нещата, които трябва да се вземат.
Ако роклята е впечатляваща, със сложни елементи, аксесоарите трябва да са семпли и да не отвличат вниманието от нея. И обратното, ако роклята е в изчистен стил, аксесоарите трябва да са акцентите на празничната визия. Важно е да се получи баланс.

И не се сравнявайте с другите с техните възможности и мнение. Всяко момиче е звездата на своята нощ. Трябва да осъществи зряло своите мечти.

 

абитуриенски бал

абитуриенски баловекралица на бала

dressestutor.com/semi-formal-dresses-for-graduation-events

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 751 пъти