Вече е есен. Всъщност – това не е новина. Вече е средата на сезона. Времето е променливо – в един момент е топло, а в следващия – студено. Често валят дъждове, които стават все повече студени, времето, природата изстива. След дъжд е кално – по улиците, в парка, в природата.

Много хора харесват този сезон, заради цветовете в които се обагрят растенията. Природата се приготвя за зимата, растенията сменят цветовете си. В зависимост от степента на увяхване се получават много интересни цветови комбинации, които са наслада за очите и душата. И не случайно – няма по-голям художник от природата.

Много хора харесват този сезон, заради всичко това. „Огнените“ цветове, листата които падат от дърветата и пътя, тротоара, алеята в парка, пътечката в гората се превръщат в „златна пътечка“. Много хора изпитват топлина, уют, спокойствие, удовлетворение. С нетърпение чакат да дойде този сезон за да се заредят с енергия за предстоящите студени дни… .

Но както всяко нещо има две страни, така и тази ситуация може да се погледне от другата страна. Топлото лято си е заминало, дължината на дните намалява чувствително, слънцето не топли така, както сме свикнали от летните дни. Все по-често вали дъжд, който ни мокри, на вън е кално, мокро, влажно. Когато излизаме от дома си не знаем какво да облечем – по-топли дрехи или не, да си вземем ли чадъра или не.

Какъв сезон е за вас есента? Топла и уютна или студена и мрачна? Наслаждавате ли  и се или чакате с нетърпение да премине? Бихме се радвали да отговорите на нашата анкета и след това когато гледаме резултатите да видим как хората приемат този сезон, дали и колко са съгласни с нас.

Харесва те ли есента?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!

==
==