Днес » Филми

Филмите по btv на 25.01.2015 год.

публикувано от:  на януари 23, 2015 няма коментари

Ще ви запознаем накратко с програмата и филмите, които ще се излъчват по btv на 25.01.2015 год., неделя.

В неделния ден на 25.01.2015 год. обедния филм започва както и предния ден – в 13:00 часа. „Тайният живот на пчелите“ („The Secret Life of Bees“) е една драматична, приключенска история за едно младо момиче, което е на 14 години, и все още не може да преодолее загубата на своята починала майка. Тя сменя своя дом и със своята гледачка се отправя в друг град, където намира утеха и спокойствие. Във филма си партнират Дакота Фанинг и Куин Латифа.

Джулиан По („Julian Po“)

Джулиан По („Julian Po“)

Любителите на филмите ще имат кратка почивка, защото веднага след него, с начален час 15:10 започва Джулиан По („Julian Po“). Главната роля е поверена на Крисчън Слейтър. Джулиан По има една голяма мечта – да види океана. И в един ден той тръгва да я осъществява. Но пътя до там е осеян с приключения.

От 20:00 ще гледаме една забавна комедия – „Отново на 17″ („17 Again“). Ролите са поверени на Матю Пери, Лесли Ман, Джим Гафиган. Главния герой Майк О’Донъл на прага на своя живот, звезда на училищния лекоатлетически отбор и с осигурена стипендия за колеж изненадващо за всички се отказва от всичко това за да изпълни желанието си да заживее със своята ученическа любов Скарлет. Времето минава и двадесет и пет години по-късно се оказва, че нещата не са никак розови, а реалността е далеч от това, което си е представял. Какво се случва по-нататък – гледайте филма и ще разберете.

„Къщата на моя живот“ („Life as a House“)

„Къщата на моя живот“ („Life as a House“)

От 23:00 ще гледаме „Къщата на моя живот“ („Life as a House“). Това е една драма, ролите в която са поверени на Мери Стийнбъргър, Кевин Клайн, Кристин Скот Томас. На главния герой се разболява от рак и не му остава много да живее. Той е разведен и решава да започне да се грижи за своя непокорен, надменен син. И в същото време решава в остатъка от своя живот да изпълни една своя мечта – желае да реставрира една стара къща.

btv е предвидил в своята програма и още един филм. От 01:30 часа любителите на фантастиката и ужасите ще могат да гледат филма Извънземно нашествие“ („Alien Raiders“). Режисьор на продукцията е Бен Рок а участие вземат артистите Карлос Бернард, Матю Патрик, Рокмън Дънбар. Действието на филма се развива в Бък Лейк, Аризона, в един магазин. Напрежението постепенно ескалира, а какъв ще бъде краят – гледайте и за да разберете.

На посочените връзки на филмите може да видите повече информация и пълната анотация на съответния филм, както и да изгледате неговия трейлър.


Статията е прочетена 1 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


 

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!