Днес » Нова телевизия, Филми

Филмите по Нова тв на 14.02.2015 год.

публикувано от:  на февруари 11, 2015 няма коментари

Ще ви запознаем накратко с програмата и филмите, които ще се излъчват по Нова тв на 14.02.2015 год., събота.

„Под небето на Тоскана“ („Under the Tuscan Sun“)

„Под небето на Тоскана“

От 13:00 часа ще може да гледате филма „Треньор по свалки“ („How to Fall in love“). Харолд Грей е млад мъж, привлекателен, но търпи неуспех с жените. За да се справи с този проблем, той си наема Ани Максуел за треньор по свалки, за да разреши този си проблем.

От 14:45 часа ще се излъчва филма „Под небето на Тоскана“ („Under the Tuscan Sun“). Една романтична комедия, в която Франсис Мейс получава подарък – почивка в Тоскана. Решава да отиде там, без никакви очаквания, но там намира романтиката.

От 20:00 часа ще може да гледате още един романтичен филм – „Нотинг Хил“ („Notting Hill“). В него Хю Грант, Джулия Робъртс си партнират. След като се запознават, двамата преживяват трудности, за да открият любовта помежду си.

„Обичам неприятностите“ („I Love Trouble“)

„Обичам неприятностите“

От 22:30 часа ще може да гледате филма „Обичам неприятностите“ („I Love Trouble“). В този филм Ник Нолти и Джулия Робъртс играят вестникарски репортери, които попадат на следа за дерайлирал влак, а помежду им се появяват и любовни страсти.

Може да се запознаете с пълната анотация на филмите, като кликнете на връзката на съответния филм. Също така ще може да видите и трейлърите на филмите.


Статията е прочетена 1 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


 

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!