Днес » Нова телевизия, Филми

Филмите по Нова тв на 22.02.2015 год.

публикувано от:  на февруари 17, 2015 няма коментари
„Заседнали в рая“ („Stranded in Paradise“)

„Заседнали в рая“

Ще ви запознаем накратко с програмата и филмите, които ще се излъчват по Нова тв на 22.02.2015 год., неделя.

От 12:30 часа ще може да се отпуснете с приятната анимация Мегаум („Megamind“). Една история, в която отново се разказва за супергероя, който се бори със злодея. Но в тази история ролите се разменят.

От 14:15 часа ще може да гледате филмът „Заседнали в рая“ („Stranded in Paradise“). Героинята във филма е уволнена от своята фирма и заминава в Пуерто Рико на бизнес конференция. Но комбинацията от един ураган и чаровен пътешественик ще объркат живота и.

„Мисията невъзможна 2″ („Mission: Impossible II“)

„Мисията невъзможна 2″

От 20:00 часа феновете на Том Круз ще могат да го гледат във филма „Мисията невъзможна 2″ („Mission: Impossible II“). Приключенията на Итън Хънт продължават и той отново се бори срещу злодеите, а в играта се намесва и красивата Найя.

От 22:30 часа ще може да гледате филма „Камерата“ („The Chamber“). Адвокатът Адам Хол (в ролята Крис О’Донъл) е от Чикаго и е преуспяващ. Той отива в щата Мисисипи за да защитава Сам Кейхол (в ролята Джийн Хекмън), който е расист и от „Ку Клукс Клан“. По време на защита Адам Хол открива, че той и Сам Кейхол са роднини.

Може да се запознаете с пълната анотация на филмите, като кликнете на връзката на съответния филм. Също така ще може да видите и трейлърите на филмите.


Статията е прочетена 1 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


 

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!