Днес » Нова телевизия, Филми

Филмите по Нова тв на 15.02.2015 год.

публикувано от:  на февруари 12, 2015 няма коментари

Ще ви запознаем накратко с програмата и филмите, които ще се излъчват по Нова тв на 15.02.2015 год., неделя.

„Не-приятели“ („Frenemies“)

„Не-приятели“

Обедния филм на Нова тв започва от 12:30 часа, когато ще може да гледате филма „Не-приятели“ („Frenemies“). Във филма се разказва за три различни истории, за трима различни приятели, които правят опити да се справят с трудностите на живота.

От 14:10 часа ще може да гледате втора част на филма „Островът на съкровищата“ („Treasure Island“). Филмът е екранизация по романа на Робърт Луис Стивънсън, а в него участват Доналд Съдърланд, Илайджа Ууд, Еди Изард.

От 20:00 часа ще може да гледате приключенския екшън филм „Железният човек 2″ („Iron Man 2″). Във втората част на филма Тони Старк официално е признал, че той е „Железният човек“. Американското правителство го натиска да му даде технологията, а в същото време се бори срещу злия руснак Иван.

„Железният човек 2″ („Iron Man 2″)

„Железният човек 2″

От 22:20 часа във филма „Зов за завръщане“ („Total Recall“) Арнолд Шварценегер ще търси своята идентичност и ще се окаже, че наистина е таен агент, който е дошъл на Земята от заселената от човечеството планета Марс.

Може да се запознаете с пълната анотация на филмите, като кликнете на връзката на съответния филм. Също така ще може да видите и трейлърите на филмите.


Статията е прочетена 1 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


 

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!