подаръци зодииПодарък според зодията е добър помощник в избора на подарък. С повод или без повод, подаръците носят радост. Хубаво е да се избере подходящ подарък, а как да стане това?
Ето приблизително какво харесват представителите на различните зодии:

Овен
Овенът обичат да получава подаръци. Овните обикновено са много активни – всичко, което е свързано с движението, спорта, успеха. Всичко, което им напомня за действие и победи, ще ги накара да се усмихнат от удоволствие.
Мъжа овен би харесал екипировка за любимия му спорт или хоби, часовник, фотоапарат и други неща, които провокират енергичността му.
Жената Овен, е доста капризна и трудно ще задоволите очакванията й.Затова се вслушвайте, тя непременно ще каже какво иска или вижте любимите и вещи, и купете нещо от това което със сигурност ползва.

Телец
Телецът харесва луксозните вещи, но те трябва да са и практични.
Вълнува се от вещ създадена специално за него. Харесва и злато. В края на краищата винаги може да го зарадвате с любимото му ястие. Жената Телец обожава качествената козметика. За ефекта на подаръка е важна и опаковката.

Близнаци
Близнаците предпочитат сами да си избират вещите, така че в частта с подаръка е важен жеста и изненадата. Подаръка може да е символичен или не материален – билет за концерт, театър, бестселър, стихотворение написано за тях.
Ефектно е и поднасянето на по-голямо количество подаръци, важно е отварянето им, може да са символични или ефтини, но не и практични и ежедневни.

Paк
Ракът е  колекционер, затова е лесно да му изберете подарък-просто нещо подобно на това, което има. Дамата Рак би се зарадвала на вещ с история, антика или произведение на изкуството. Ако това е недостъпно за вас, помислете за нещо, което е видяла и харесала у  дома. Мъжете раци харесват  техниката, и особено се впечатляват от скъпата. Но ще се зарадват и на вещ, която говори за любов, уют и топлота – хубав халат, удобни топли чехли и др. Ракът обича да пътува, затова неща свързани с път ще ги впечатли – от удобни дрехи и чанта за пътуване до билет за интересна дестинация.

Лъв
За Лъва е по-важна церемонията по поднасянето, но и  самата вещ. Лъвът обича да е в центъра на вниманието, и има нужда от празник и разкош всеки ден.  Най-подходящият подарък за лъва е царският подарък, трябва да е шокиращ и необикновен – скъп, уникален, искрящи цветове, произведение на изкуството, оригинално поднасяне. Лъвицата ще оцени подарък, избиран по неин вкус и мярка, тъй като по натура обича да й се обръща специално внимание. Пада си по бижутата, примерно златен пръстен.

Дева
Девата  практична и държи на нещата, които ще улеснят всекидневието й.  Рационалността и удобството са принципи на девите. Освен това имат нужда от много, много внимание. На човекът от зодия Дева ще допадне някакъв инструмент, аксесоар за компютъра, практични  дрехи в любимите им цветове. Дамата от зодия Дева обича посланията, скрити в голямото или малко пакетче, защото е романтична душа. Подаръкът може да бъде дървена или керамична кутийка за бижута, луксозен фото албум. Ако ще прикрепите към подаръка поздравителна картичка, напишете послание, защото се зарадва на вниманието.

Везни
Везните обичат изненадите. Харесва им  да отворят една по една няколко малки изненади. Ще зарадват на разкошните луксозни неща – красив и скъп кожен портфейл, чанта, аксесоар към работното място или пък бижута. Везните държат на външния си вид и всичко, което ги представя в тяхната разкошна светлина ще бъде оценено – дори и ако това е аксесоар към имиджа им. Единственото условие е да е луксозно. Друг вариант: Тъй като везните обичат екзотиката и са необикновени личности, празнувайте на необичайно и интересно място. Жената Везни обича практичните подаръци, които незабавно да влязат в употреба. Ако сте се спрели на рокля, блузка или обувки, те трябва да бъдат съобразени със сезона, така че веднага да може да ги облече.

Скорпион
Скорпионът толкова обича подаръците, че дори сам си прави. Но пък това не означава, че лесно ще го зарадвате с какъв да е подарък, защото често сами не знаят какво искат. Привличат ги оригиналните и загадъчни предмети. Скорпионът има нужда от доказателства за уважение и почит. Най- впечатляващ  подарък  е да намерите художник, който да увековечи лика им, но и с професионална фото сесия става. Другата възможност е да им подарите огледало с размерите на стена или красива рамка за семейните портрети. Скорпионът търси крайностите и изненадите. Опаковката на подаръка има голямо значение за него. Ако жената е Скорпион, би се зарадвала на по-необичайна и оригинална дреха или аксесоар, с които да направи впечатление и завист.

Стрелец
Стрелците искрено се радват на всеки подарък. Стрелеца много би се впечатлил  от билет за далечна дестинация или нещо екзотично, любознателен  е  и ще се зарадва и на  нова книга. Цветът на стрелците е зеленият – купете нещо в този нюанс. Дамата Стрелец е духовна натура. Би оценила интересна книга, музикален диск или икона. Почитателка е на нестандартните бижута. Трудно бихте уцелили подходящия аромат на парфюм, затова ако искате да и купите това, купете и същия който ползва.

Козирог
Козирогът харесва всичко, което топли. Козирозите са много логични и е добре подаръците за тях да бъдат избирани  прецизно. Всеки предмет, който ще им служи дълго е подходящ часовник, мобилен телефон, портфейл, бижу, а ако пуши – ефектна запалка. Възхищава на редки и уникални предмети. За жената Козирог изберете ефектен аксесоар: кожени ръкавици, елегантна шапка или колан. Непременно проучете за любимите и цветовете, защото тя  не обича да експериментира. Почитателка е на естествените материи. Харесва големи чанти и портфейли.

Водолей
Водолеят признава само едно правило – подаръкът да е изненада. Колкото по-оригинален,  дори  налудничав е подаръкът ви, толкова по-радостен  ще е Водолеят.  Няма значение какво ще му изберете, той ще се зарадва на всичко, стига да не е предполагал, че ще му поднесете точно това. Ще оцени всяко внимание, но ако е техническо ще бъде и благодарни. Същото важи и за мястото на веселбата – пълна изненада.  Диск подбрана музика или талисман за късмет са подходящите подаръци за Водолея. Жената Водолей проявява интерес към много неща, защото е авантюристична и любознателна натура. Така че потърсете нещо нестандартно, дори да е непрактично. И го скрийте добре, защото жената Водолей е нетърпелива и ще претърси , за да го открие!

Риби
Всяка Риба харесва всичко, свързано с водата. Рибите са творчески натури,  ще оценят всеки подарък, който е свързан с изкуството. Всичко, което им напомня за романтика, ще ги зарадва. В това число романтична вечеря на приглушена светлина, неголяма изненада и малък, но избиран подарък ще ги зарадва. Рибите ще оценят картина, билети за театър, стихосбирка, бутилка рядко вино или хубав парфюм. Харесват да има символика, мистика и оригинална идея в подаръка
Жената Риби е разсеяна и трудно би се грижила за  капризно саксийно цвете или домашен любимец, и ако няма да се грижите за него, по-добре не рискувайте да й го подарите. Ще му се радва, но няма шанс да оцелее. Жената риби е много чувствителна, би  се зарадвала много на еротично бельо, еротично четиво, масаж или нещо подобно.

Избора на подарък според зодията е само насочващ, винаги се вслушвайте в близките си и те сами ще ви подсказват на  какъв подарък биха се зарадвали.  А когато купувате подарък за непознат, така или иначе риска е по-голям, така че избора според зодията и общия стил на личността ще е добър помощник.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!