Днес » Филми

Филмите по btv на 21.02.2015 год.

публикувано от:  на февруари 19, 2015 няма коментари

„Белият Олеандър“ („White Oleander“)

„Белият Олеандър“

Ще ви запознаем накратко с програмата и филмите, които ще се излъчват по btv на 21.02.2015 год., събота.

Обедният филм по btv започва от 13:00 часа, когато ще може да гледате „Ани: Кралско приключение“ („Annie: A Royal Adventure!“)Оливър Уорбакс заедно със своята дъщеря Ани и две нейни приятелки отиват в в Англия, за да бъде направен кавалер на ордена на царицата. Обаче животът на кралицата се оказва застрашен и ще трябва да се спасява от Ани.

От 16:30 часа ще може да гледате филма „Белият Олеандър“ („White Oleander“)Астрид е дъщеря на Индгрид (в ролята Мишел Пфайфър), която се смята за безгрешна и с много голямо его. Животът на Астрид се превръща в истински ад, а майка и влиза в затвора за убийство на любовника си.

„Изтезаван“ („Tortured“)

„Изтезаван“ („Tortured“)

От 20:00 часа ще бъде показан филма „Транспортер“ („The Transporter“). Един от най-силните филми на Джейсън Стейтам. Бил в специалните сили, сега работи като транспортира съмнителни пратки от врата до врата. Поредната пратка която транспортира е завързано момиче. Решението му да го спаси го въвлича в неприятности, от които трябва да се измъква.

От 23:00 часа ще може да гледате филма „Изтезаван“ („Tortured“)Кевин Коул, агент от ФБР е под прикритие в подземния свят. И за да оцелее ще трябва непрекъснато да живее в свят, изтъкан от лъжата и да подозира всеки.

Последвайте връзките на филмите за да се запознаете с техните анотации и да изгледате техните трейлъри.


Статията е прочетена 1 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


 

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!