Днес » Нова телевизия, Филми

Филмите по Нова тв на 28.02.2015 год.

публикувано от:  на февруари 25, 2015 няма коментари
„Моби Дик“ („Moby Dick“)

„Моби Дик“ („Moby Dick“)

Ще ви запознаем накратко с програмата и филмите, които ще се излъчват по Нова тв на 28.02.2015 год., събота.

От 13:00 часа ще може да гледате филма „Моби Дик“ („Moby Dick“) от 2011 г. Филмът е направен по известния на всички роман на Херман Мелвил.

От 14:45 часа ще може да гледате филма „Вихърът на танца“ („Footloose“). Градско момче Рен се премества да живее в скучно, провинциално градче. Рен обича да танцува, но танцовите забави в това градче са забранени, заради нещастно събитие, случило се преди пет години.

„Като рокерите“ („Wild Hogs“)

„Като рокерите“ („Wild Hogs“)

От 20:00 часа ще може да гледате филма „Като рокерите“ („Wild Hogs“). Четирима мъже на средна възраст, които нямат тръпка в живота си и той им е скучен, решават да направят нещо. Решават да изпитат тръпката и приключенията на рокерите, яхват моторите, обличат кожените якета и поемат към приключенията.

От 22:00 часа ще може да гледате филма  „Ван Хелсинг“ („Van Helsing“). Ван Хелсинг е убиец на вампири, когото изпращат от Ватикана да помогне на местните хора срещу вампирите, които ги тормозят. И той трябва да се изправи срещу техния предводител: Граф Дракула.

Може да се запознаете с пълната анотация на филмите, като кликнете на връзката на съответния филм. Също така ще може да видите и трейлърите на филмите.


Статията е прочетена 1 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


 

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!