Днес » Нова телевизия, Филми

Филмите по Нова тв на 15.03.2015 год.

публикувано от:  на март 16, 2015 няма коментари
Джони Инглиш („Johnny English“)

Джони Инглиш („Johnny English“)

Ще ви запознаем накратко с програмата и филмите, които ще се излъчват по Нова тв на 15.03.2015 год., неделя.

От 13:00 часа ще може да гледаме филма „Бетовен 2″ („Beethoven’s 2nd“). Това е продължение на комедийния сериал, с който ще се забавлявате.

От 14:10 часа филма Джони Инглиш („Johnny English“). Роуън Аткинсън играе обикновен служител, бюрократ, който е призован да защитава британската кралица като таен агент.

От 20:00 часа ще можем да гледаме филма „Сейф”. Джейсън Стейтъм участва в уреден мач на мафията. Той проваля този уреден мач и руската мафия започва да го преследва. В последствие решава и помага на 12 годишно момиче, което също бяга от мафията.

„Зелена зона“ („Green Zone“)

„Зелена зона“ („Green Zone“)

От 22:00 ще може да гледате филма „Зелена зона”. Мисията на Мат Деймън е да открие оръжия за масово поразяване в Ирак. Но на местата на които го пращат няма нищо, складовете са празни, съмненията нарастват. Старши офицер Рой Милър (Мат Деймън) започва да се рови по-надълбоко, за да открие, че цялата война е нагласена, с измислени доводи.

Може да се запознаете с пълната анотация на филмите, като кликнете на връзката на съответния филм. Също така ще може да видите и трейлърите на филмите.


Статията е прочетена 1 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


 

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!