Днес » Нова телевизия, Филми

Филмите по Нова тв на 01.03.2015 год.

публикувано от:  на февруари 25, 2015 няма коментари
„Ваканцията на мистър Бийн“ („Mr. Bean’s Holiday“)

„Ваканцията на мистър Бийн“

Ще ви запознаем накратко с програмата и филмите, които ще се излъчват по Нова тв на 01.03.2015 год., неделя.

От 12:30 часа ще може да гледате филма „Ваканцията на мистър Бийн“ („Mr. Bean’s Holiday“). Мистър Бийн печели екскурзия до Южна Франция и отива с нетърпение, за да се разсее от студеното и влажно време в Лондон. И типично в него стил, още със самото си пристигане попада в неприятни ситуации.

От 14:15 часа ще може да гледате филма „Лудо влюбена“ („Head Over Hills“). Моника Потър се премества да работи в Ню Йорк. Започва да работи в музей и се влюбва в мечтания мъж. Но дали той не крие някаква тайна?

„С жени на море“ („Couples Retreat“)

„С жени на море“

От 20:00 часа ще може да гледаме филма “Мисията невъзможна 3” (“Mission Impossible III”). Итън Хънт вече се е оттеглил от активните мисии и само тренира новите агенти. Но въпреки това отново му е дадена задача да се бори срещу опасен престъпник, търговец на оръжие и информация.

От 22:30 часа ще се излъчва филма „С жени на море“ („Couples Retreat“). Една комедия, в която четири двойки се записват на почивка на тропически остров. Но има една уловка – там е задължително да се посещават курсовете по семейна терапия. А от това произтичат много забавни моменти.

Може да се запознаете с пълната анотация на филмите, като кликнете на връзката на съответния филм. Също така ще може да видите и трейлърите на филмите.


Статията е прочетена 1 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


 

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!