Индивидуално тълкуване на сънища
Съновникът трябва да е човек, който бързо може да опознае човека да навлезе в неговото битово и емоционално състояние и чрез общото познание за съня, индивидуалните характеристики и дарбата си да разтълкува съня.

Ако хората трябваше да знаят своето бъдеще, то щеше да им е дадено. Трябва внимателно да се подхожда към каквото и да е гадаене и тълкуване и да се прави само в моменти когато това е належащо. Трябва сериозно отношение към тези неща и респект към невидимото.

Ако нещо трябва да се разкрие, то е защото Бог така е пожелал, по причини известни само на Него.

Индивидуално тълкуване на сън е платена услуга с цена 5 лв., които трябва да се заплатят предварително с ипей или пейпал.

След превода опишете съня си на мейл viatans@abv.bg . Освен съня е важна и друга информация – какво чувство е породило съня \страх, тревога, радост…\, възраст на сънувалия, пол и зодия, кога през седмицата е сънуван \например – сряда срещу четвъртък\ . Ако е необходимо ще получите допълнителни въпроси.

Информация за превода

ePay – (КИН): 1964799729

Като основание може да посочите – консултация

Paypal по мейл viatansoffice@gmail.com

Ако нямате регистрации в тези системи за плащане, пишете на viatans@abv.bg, за да получите информация, как да осъществите плащането с изипей

Онлайн съновник Сънища според зодията Часът на лягане издава характера ви Видове сънища Късметче за лека нощ

 

 

 

 


 

 

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!