Красивите емоции и усмивки на всички ни вече се препичат под лъчите на лятното слънцето на плажа, планината или на някое любимо наше местенце, споделени с любими хора. А когато добавим и вълшебна доза екзотика към лятната рецепта за почивка, изгряват безброй сбъднати мечти. Затова Екипът на Утро отправя едно лятно предизвикателство за вас под формата на конкурс на тема „Моята лятна екзотична мечта“. През периодите на сбъднати мечти и емоции улови една или няколко екзотични и запомнящи се. Разкажи ни ги под формата на оригинален текст, който може да бъде придружен с красиви снимки. Като изискването е текста и снимките да бъдат авторски, в противен случай ще бъдат дисквалифицирани.

Жури – сформирано от Екипа на Утро (Б. Киров, Й. Атанасова и К. Герчева) ще избере две от най-интересните истории, от които единият от победителите ще спечели вечеря за двама на стойност 20 лв. в тайландския ресторант „Inter Thai“ в град Варна, а другият победител – ваучер за двама за посещение в Kose Wine House във Варна по време на организираните от тях винени вечери „Арт и вино“, а тези, които няма да имат възможност да посетят винената вечер, ще получат специална бутилка вино, осигурена от Kose Wine House.

Две от най-впечатляващите авторски снимки, изпратени от вас ще бъде оценени от професионалните фотографи М. Дралчев и Пабло Ромеро , и ще спечелят професионални фотосесии от тях.

Ще дадем възможност и на вас чрез коментари и гласуване за творбите и снимките да определите вашия победител, който ще спечели символична награда „Глътка екзотично Утро“ – комплект уникат ръчно изрисувана чаша и тайландски чай.

Вашите истории и снимки очакваме до 30 септември 2011 г., които можете да публикувате в страницата ни във Facebook или да изпратите на e-mail: utrobg@abv.bg . Победителите ще бъдат обявени на 3 октомври 2011 г.

Успех на всички от целия екип на Утро!

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!

==
==