Съвети за слабо тяло
Съвети за слабо тяло

Ето няколко съвета за слабо тяло от нашия екип. Ако не сте доволни от килограмите си, то тези съвети са тъкмо за вас. Дори за тези, които имат чудесна фигура, балансираното ежедневие никога не вреди.

 1. Всяка хапка трябва да се дъвче минимум 25 пъти.
 2. Ако сте поканени на парти за рожден ден, банкет или някакво друго парти, където ще има изобилие от храна, изяжте 2 твърдо сварени яйца преди да се запътите към партито. Така ще се заситите и няма да се изкушите да прекалите с храната.
 3. Постарайте се поне веднъж дневно да хапвате сурови зеленчуци.
 4. Ако сте фенове на хляба си отрежете много тънка филийка.
 5. Препоръчително е поне веднъж в седмицата да ядете варен ориз, без никакви мазнини.
 6. Пийте по 2 чаши вода, 10-20 минути преди хранене. Това ще ви направи сити и ще ядете по-малко. Пък и водата е полезна!
 7. Яжте сушени плодове! Ако огладнеете по някое време или ви се хапва нещо сладко, те ще притъпят глада ви.
 8. Веднъж в месеца посветете денят на вода и ябълки. Ябълките са чудесен начин да заситите глада, успокоите нервите, подобрите храносмилането, а и са извор на витамини!
 9. Избягвайте солта! Тя е едно от веществата, които карат тялото ви да задържа вода!
 10. Алкохолът също е вреден! 2-3 чаши вино седмично е добре, но не прекалявайте. Избирайте сухо вино, с малко количество захар.
 11. Спортувайте! Ако ежедневието вие натоварено просто се разхождайте! Движете се повече у дома, така ще можете и да свършите нещо. Ако пък не си падате по натоварването, правете повече секс! Така ще премахнете натоварването и в същото време ще свалите няколко калории.

Надяваме се тези наши съвети за слабо тяло да са ви от полза. Съветите са полезни, но все пак не се вманиачавайте, защото крайностите не са полезни на никого.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 607 пъти