Стил » Мода

Еволюция на женската красота

публикувано от:  на ноември 14, 2011 няма коментари

 

Еталона за женската красота, е  различен през различните епохи. Съвременните красавици биха се сторили доста непривлекателни за мъжете, живеещи преди няколко века. Освен индивидуалния вкус съществува и модел за женска красота през различни периоди от човешката история. Никой не знае утре какви жени ще се харесват като цяло.  само през посления половин век, идола за женска красота се е променял доста пъти. През всички времена в символ за красота са се превръщали известни дами със силно излъчване и уникален чар.

статистика мода

Жените се надпреварват да подражават на тези  икони на красотата, а мъжете бленуват за тях. Но има нещо общо между тези различно изглеждащи жени. Те са чувствали добре със своя вид, живеели са със замах и са очаровали с оставащите невидими на пръв поглед свои вътрешни качества.

Затова е много по-лесно да очаровате с личния си чар, вместо да подражавате на  известни личности. Следвайки своята красота, дори е възможно да очаровате до такава степен, че да се превърнете в модел за подражание.

Й. Богомилова

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 734 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


==========
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!