Днес » Нова телевизия, Филми

Филмите по Нова тв на 07.03.2015 год.

публикувано от:  на март 4, 2015 няма коментари
"Моби Дик" ("Moby Dick") - 2011 г.

„Моби Дик“

Ще ви запознаем накратко с програмата и филмите, които ще се излъчват по Нова тв на 07.03.2015 год., събота.

От 13:00 часа ще може да гледате втора част на филма „Моби Дик“ („Moby Dick“) от 2011 г. Филмът е направен по известния на всички роман на Херман Мелвил.

От 14.50 ще започне филма „Представи си това“ („Imagine That“). Еван Даниелсън е много ангажиран със своята работа и да гради кариера, все не намира време за дъщеря си – Оливия. Но идва време когато нещата ще се променят и Оливия ще му помогне да реши проблемите си.

"Дилъри на време" ("In Time")

„Дилъри на време“

От 20.00 започва филма „Запознай се с малките“ („Little Fockers“). Не пропускате да се забавлявате с тази комедия, в която участие вземат Бен Стилър, Робърт Де Ниро, Барбара Стрейзънд, Оуен Уилсън, Дъстин Хофман, Джесика Алба.

От 22:10 ще може да гледате филма „Дилъри на време“ („In Time“). Светът не е това, което е. Парите не съществуват, всичко се заплаща с време, ако имаш време – ще живееш. В този филм Джъстин Тимбърлейк и Аманда Сийфрид се борят срещу корумпираната система.

Може да се запознаете с пълната анотация на филмите, като кликнете на връзката на съответния филм. Също така ще може да видите и трейлърите на филмите.


Статията е прочетена 1 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


 

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!