Робин Шарма
Робин Шарма

60 съвета за успешен живот от Робин Шарма – писател, един от най-известните специалисти по мотивация, лидерство и развитие на личността.

А кой е Робин Шарма? За него казват, че е най-продавания автор на книги предназначени за лидерство, личностно развитие и успех. Издаван е в над 50 страни в света, включително и в България, а 10 от книгите му са с рекордни продажби. Робин Шарма става известен с книгата си, която и се превръща в бестселър: „Монахът, който продаде своето ферари“. Тази книга е втора която пише и става изключително продавана в Канада – над 250 000 копия.

Други книги написани от него са: „Лидерът, който нямаше титла“, „Наръчник по величие“, „Наръчник по величие. Книга 2“, „Кой ще заплаче когато умреш?“, „Светецът, сърфистът и корпоративният директор“, „Семейна мъдрост от Монаха, който продаде своето ферари“, „Открий съдбата си с Монаха, който продаде своето ферари“, „Уроци по лидерство от монаха, който продаде своето ферари“, „Вдъхновение за всеки ден от Монаха, който продаде своето ферари“.

Робин Шарма – цитати

Превод от руски: Борислав
Снимка: robinsharma.com
Моля, при копиране на част от материала или на целия материал бъдете коректни и посочвайте откъде сте го взели: от utro.bg и авторът на този материал (ако е превод съответно кой го е превел)

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!