Стил » Здравето

Кои са храните със скрита захар в тях?

публикувано от:  на юли 19, 2015 няма коментари
Употребявайте плодове вместо енергийни напитки!

Употребявайте плодове вместо енергийни напитки!

Ако се чудите защо не отслабвате причините може да се крие в това, че ядете храни, които мислите за подходящи, но всъщност съдържат захар. Кои са храните със скрита захар в тях?

Зърнените закуски

Колкото и полезни да изглеждат зърнените закуски, те крият в себе си огромно количество захар. Най-добре би било ако залагате на овесени ядки с плодове и винаги четете етикета със съдържанието.

Сосовете

Въпреки че, сосовете правят салата по-вкусна, съдържат много калории и захар. Особено тези, които сте купили набързо в магазина. Ако все пак желаете да овкусите храната си използвайте сосове приготвени от вас.

Енергийните напитки

Всички знаем, че в енергийните напитки има екстремно количество захар, което вреди на добрата форма на тялото. Ако държите на фигурата и здравето си, а в същото време искате енергия по-добре заложете на плодовете.

Плодовите кисели млека

Въпреки че, в състава им присъства думата мляко, готовите плодови кисели млека са едни от източниците на много захар. Средно с по 19 грама захар, на което се дължи и сладкия вкус.

Китайската храна

Колкото и вкусно да е пилето в сладко-кисел сос, то думата „сладко“ е напълно подходяща. Ако ви се иска да свалите някой килограм по-добре избягвайте китайска храна за вкъщи.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 183 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Етикети: ,

==========
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!