Стил » Домът, мебели

Предимствата на малкото жилище

публикувано от:  на януари 4, 2017 няма коментари
Бои за коса от Agora BBeauty

Предимствата на малкото жилищеПовечето хора искат голям дом, където свободно да се ширят на воля. Те обаче не разбират предимствата на малкото жилище и как то може да бъде по-добро в редица ситуации. Тук ще разберете предимствата на малкото жилище пред тези на по-голямото.

Малкото жилище има по-малки разходи

Най-важното при малкото жилище е, че заради размера си то пести пари от такси, данъци и застраховки. Няма защо да се притеснявате за високи сметки от ток и парно, а и така домът ви ще бъде по-природосъобразен.

Поддържа се по-лесно и евтино

Ремонтите в малките жилища се осъществяват по-лесно – дали пребоядисвате, поправяте теча в банята или кухнята или просто решите да освежите мястото, гарантирано е, че това ще бъде по-лесно отколкото в голяма жилище. Тук всичко е по-евтино, защото се нуждаете от по-малко консумативи, което на свой ред намалява цената.

Малкото жилище пести време

Голямото жилище се нуждае от по-често почистване, а и отнема повече време. Умножете времето за почистване на двустаен апартамент по две или три и ще получите времето за почистване на едно голямо жилище. Почистването на прах в малък апартамент или къща е много по-лесно и бързо, заради липсата на голямо пространство и струпването на много ненужни предмети. По-малката квадратура на малкото жилище играе важна роля за поддържането на уют и ред отколкото в големи помещения.

Малкото жилище учи на ред

Тук хаосът е нежелан. Той определено вреди на малките жилища и прави пространството по-малко и тясно отколкото всъщност е. Затова собствениците трябва да знаят как да вкарат ред и организация в дома. Важно е да се отбележи, че малкото жилище ограничава хората и така те не се затрупват с напълно ненужни дрехи и предмети, които по-късно няма да задържат. От гледна точка на фън шуй, това е прекрасен начин за тях да се очистят от отрицателната енергия.

В предимствата на малкото жилище е, и че има повече уют

Това определено е вярно. Обзаведете дома си с най-подходящите мебели и цветове. Декорът ще направи жилището ви комфортно и уютно. При по-тесни стаи, задължително трябва да има фокусна точка като телевизор или камина, където да се събират гостите. Това допринася за чувството на интимност и семейно спокойствие.

Малкото жилище се обзавежда по-лесно

Когато хората разполагат с повече място, често се самозабравят и претрупват помещението. По-лесно е да обзаведеш малко жилище, защото възможностите са по-малко на брой. Притежателите на малки жилища са известни като отлични декоратори. Те са запознати с влиянието и ефектите на цветовете, комбинациите на различни материи, познават особеностите в декора, които оптически разширяват дома и го правят по-уютен.

Едно от предимствата на малкото жилище е, че се сменя по-лесно

Ако не сте доволни от сегашното си жилище и решите, че искате да го смените с по-добро, преместването ще стане много по-лесно, защото разполагате с по-малко вещи за изнасяне. Тук трябва да се вметне, че малките жилища се продават по-бързо, заради ниската цена и високото търсене.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 95 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


==========
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!